DESIGN

Juke este un crossover de clasa mica cu soliditatea unui SUV si aspectul energic al unui hatchback sportiv. Recunosti imediat farurile surprinzatoare, precum si luminile posterioare in forma de boomerang inspirate de 370 Z. In interior, consola centrala originala, sculptata ca o motocicleta, ii confera masinii o personalitate sportiva. Iar scaunele ofera o pozitie de condus inalta si un sustinere excelenta in viraje, pentru o senzatie de control deplin.

 

TEHNOLOGIE

Sistemul Nissan Dynamic Control iti asigura controlul asupra celor 3 moduri de conducere si asupra climatizarii cu ajutorul unei interfete cu dublu layer. Acest sistem inovator iti permite sa selectezi intre modurile Normal, Sport sau Eco. Nissan Conect transforma condusul intr-o experienta si simpla, prin dotari precum: Bluetooth, conexiune media prin USB, sistem de navigare prin satelit, actualizarea datelor din trafic in timp real, camera retrovizoare. In plus sistemul Intelligent Key iti permite sa deschizi si sa pornesti Juke fara a scoate cheia din buzunar.

PERFORMANTA

Tehnologia avansata a noului motor 1,6 DIG-T Direct Injection Gasoline Turbocharged dezvolta 190 CP pentru o performanta ridicat fara riscul unui consum mare de carburant. Juke este disponibil si cu sistemul All Mode 4x4i, Care repartizeaza puterea intre puntea fata si puntea spate. Prin sistemul Nissan Torque Vectoring System sunt asigurate viteza si stabilitatea in viraje.

 

 

CONFORT

Interiorul unui Juke este ergonomic pentru a-ti coferi confort maxim, o experienta de condus cit mai placuta si incredere de cite ori pleci la drum. Pozitia inalta a scaunului te ajuta sa te relaxezi in timpul condusului. Toate comenzile si instrumentele sunt la indemina, deci nu trebuie sa-ti schimbi pozitia pentru a ajunge la ele. In plus, aerul conditionat, farurile si senzorii de ploaie  stiu ce au de facut, astfel incit tu sa te bucuri de drum. Juke simplifica totul. Sistemul Inteligent Key iti permite accesul in masina si te lasa sa pornesti motorul inr-o singura atingere de buton.

SIGUTANTA

Juke a fost creat pentru a oferi siguranta si a primit 5 stele Euro NCAP. Si daca ne uitam la toate calitatile, intelegem si motivul: Controlul de Stabilitate Electronic (ESP) frineaza in mod automat fiecare roata si verifica cuplul pentru a stabiliza masina in conditii periculoase. Anti-lock breaking system (ABS) impiedica blocarea rotii la frinare in timpul manevrelor de urgenta. Distributia electronica a fortei de frinare (EBD) apreciaza incarcarea masinii si redistribuie forta de frinare. 6 airbag-uri si 2 puncte ISOFIX te mentin in siguranta atit pe tine cit si pe ceilalti pasageri, in caz de coleziune.

GALERIE

[Not a valid template]