TEHNOLOGIE

Tehnologia avansata dar prietenoasa a noului Nissan Micra face fiecare calatoarie mai placuta. Sistemul Park Assist iti spune daca masina ta de oras poate intra in locul pe care l-ai ochit, iar senzorii de marsariei te ajuta sa parchezi in siguranta. Nissan Conect iti ofera GPS integrat si conectivitate prin Bluetooth, port USB si mufa AUX. Pilotul automat face nai relaxat sofatul pe autostrada, limitatorul de viteza te ajuta sa reglezi viteza – foarte folositor pe drumurile cu radare, iar aerul conditionat automat pastreaza racoarea in masina.

PERFORMANTA

Noile elemente stilistice precum plafonul aerodinamic sau noul design fac Micra o masina eficienta si manevrabila. Revolutionarul motor in 3 cilindri consuma mai putina benzina si produce mai putin CO2 – doar 115 g/km. De la rezervorul de benzina reproiectat pina la plafonul aerodinamic, am redus greutatea masinii oriunde a fost posibil. Toate aceste imbunatatiri au facut masina mai usoara cu 35 kg. Te bucuri de un sofat mai usor, mai vioi si mai eficient.


CONFORT

Noul Nissan Micra este acum mai confortabil si mai rafinat. Izolarea fonica a fost reproiectata pentru un drum mai linistit, iar sistemul cruise control face drumurile lungi mai usoare. Climatizarea automata pastreaza temperatura constanta iar plafonul panoramic lasa lumina sa inunde interiorul. In plus, scaunul soferului dispune de cotiera.

 


SIGURANTA

Noul Micra e mai sigur decit a fost vreodata. Cu ESP avansat si ABS in dotarea standart, te ajuta sa pastrezi controlul indiferent de conditiile de trafic. Sunt 6 airbag-uri (fata, laterale si cortina) in standart pentru a te proteja si pe tine, si pe ceilalti pasageri.

 

 

PRACTIC

Poate ca nu e prea mult spatiu intr-un oras, dar macar noul Micra este spatios si practic. In fata, spatiile de depozitare sunt la indemina, iar bancheta din spate este fractionabila 60/40, si se pliaza complet pentru o podea plana, creind mai mult spatiu. In plus ai si portbagaj incapator in care ai loc si pentru bagaje chiar si cind masina e plina. Asta inseamna practic.

 

GALERIE