TEHNOLOGIE

Disponibila pentru prima data in segmentul B-hatch si exclusiv pe Noul Nissan Note, tehnologia inovatoare Nissan Safety Shield te ajuta sa identifici si sa eviti posibilele pericole din trafic, cu un nivel mare de precizie. Tehnologia combina trei sisteme de siguranta foarte performante, avand la baza imaginile preluate de camera video montata pe haionul masinii.

BLIND SPOT WARNING (avertizare unghi mort)

Sistemul Blind Spot Warning vede ceea ce tu nu poti vedea. La viteze mai mari de 32 km/h in situatia in care o alta masina se afla in unghiul mort al masinii tale, vei fi avertizat printr-o lumina discreta pe oglinda laterala. Daca semnalizezi intentia de depasire a benzii iar o un alt autovehicul este periculos de aproape, acest lucru va fi semnalat prin lumina intensa a pictogramei de pe oglinda retrovizoare laterala si printr-un semnal sonor.

LANE DEPARTURE WARNING (avertizare depasire involuntara banda).

La viteze mai mari de 72 km/h, vei fi avertizat daca depasesti involuntar banda, cu ajutorul acestui sistem, care poate detecta pana si cele mai slabe marcaje ale benzii. Daca nu semnalizezi depasirea benzii, vei fi notificat de aceasta deviatie. Pictogramele verzi de ecranul de bord isi vor schimba culoarea din verde in galben si se aude o alerta sonora. In mod intuitiv, sistemul isi adapteaza reactiile pentru drumurile rurale, pentru a-ti permite sa conduci adecvat fara sa iti trimita alerte.

MOVING OBJECT DETECTION (detectare obiecte in miscare)

Functia de detectie a obiectelor in miscare te ajuta sa vezi daca cineva sau ceva e pe cale sa intre pe traiectoria masinii.
De regula, sistemele conventionale de asistenta la parcare te notifica prin alerte audio daca exista un obstacol in drum, insa acest sistem iti transmite alerte video si audio in cazul in care se intampla sa existe un obiect sau persoana in miscare in preajma masinii tale atunci cand parchezi (cum ar fi, de exemplu, un copil care se joaca).

PERFORMANTA
INOVATORUL MOTOR DIG-S

Motorul supraalimentat pe benzina 1.2 l 98CP afiseaza un consum similar cu al unui motor diesel, insa la un pret mult mai accesibil. Bucura-te de performantele dinamice ale acestui motor, care, in plus, promite un nivel de emisii CO2 de numai 99g/km.

ECO-METRU

Prin apasarea butonului “Eco Mode”, ecranul de bord va afisa doua indicatoare cu afisaj color HD, care evalueaza impactul acceleratiei asupra consumului, precum si eficienta stilului tau de condus. La finalul fiecarui drum, vei putea afla cat de eficient ai condus masina si ce pot imbunatati data viitoare.

SISTEM STOP/START

Standard pentru toate modelele, sistemul Stop/Start reduce poluarea si consumul, mai ales in conditiile de trafic urban. Pentru a reduce nivelul emisiilor poluante si energia consumata, motorul se opreste automat atunci cand masina sta pe loc, dar porneste lin de indata ce decuplezi ambreiajul sau eliberezi frana, in functie de cutia de viteze a masinii.

CONFORT
NISSAN CONNECT

Nissan Connect este modalitatea garantata prin care poti transforma drumurile de zi cu zi in tot atatea experiente foarte placute. Nissan Connect iti pune la dispozitie inseamna functii de navigare de ultima ora si divertisment audio, informatii despre preturile la carburant, prognoza meteo, conectivitate Bluetooth® si USB prin intermedi ecranului tactil si color de 5.8″

AROUND VIEW MONITOR

Acest sistem de monitorizare panoramica foloseste camere video separate pentru a-ti da o vedere de ansamblu asupra perimetrului in care te afli. Cu afisare pe ecranul 5.8″, aceasta tehnologie te ajuta sa faci parcarile laterale sau cu spatele (si orice manevra dificila din spatiile urbane) cu mai multa precizie si fara niciun stress. Include 4 camere video discret plasate in jurul masinii, ceea ce iti da optiunea unor perspective diferite in timp ce parchezi: de deasupra, lateral, din spate. Practic, ai tot ce iti trebuie pentru a reusi parcarile de fiecare data.

SIGURANTA
MONITORIZAREA PRESIUNII ANVELOPELOR SI A STABILITATII ELECTRONICE

Optiune standard pe Noul Nissan Note, Sistemul de Monitorizare a Presiunii din Anvelope avertizeaza daca anvelopele sunt depresurizate. Nivelul corect al presiunii din pneuri este obligatoriu pentru siguranta ta la volan, si in plus mentine consumul de carburant la un nivel scazut.
Programul de Stabilitate Electronica Bosch (BESP) controleaza presiunea franelor pe fiecare roata si reduce cuplul motor, maximizand tractiunea si ajutand la stabilizarea directiei vehiculului, in cazul depasirii niveluuil de aderenta al anvelopelor.

AIRBAGURI SI ABS

Cele 6 airbag-uri ( fata, laterale si cele de tip cortina) ofera protectie maxima tuturor pasagerilor, in orice clipa. Si daca ai vreodata nevoie sa franezi tare, sistemul ABS limiteaza blocarea rotii, pentru a impiedica deraparea, ajutandu-te sa mentii controlul si stabilitatea masinii pe drum.

PRACTIC
UN INTERIOR CONFORTABIL SI ELEGANT

Interiorul rafinat al Noului Note este intruchiparea echilibrului ideal intre forma si functionalitate. Designul sau incredibil de spatios si de practic este finisat cu tapiserii premium – pur si simplu o invitatie la calatorie pe care nu o poti refuza.

MODULARITATE LA INTERIOR

Orice ai avea nevoie sa iei cu tine la drum, de la bagaje voluminoase la biciclete –toate sunt binevenite in Noul Note. Polita Karakuri iti permite sa iti aranjezi bagajele in functie de nevoi. In plus, bancheta spate este rabatabila 60/40, astfel incat sa poti beneficia de spatiu suplimentar de depozitare, chiar si pentru obiecte pana la 1,7 m lungime.

GALERIE