ELEGANŢĂ
STILATĂ DIN ORICE UNGHI

Lasă-te sedus de profilul sculptat al caroseriei şi de liniile rafinate ale acestei berline compacte. Nissan PULSAR inspiră dinamism din orice unghi.

safetyshield_small 1

FARURI LED
VEI ATRAGE TOATE PRIVIRILE
Ansamblul modern nu ar fi complet fără farurile faţă şi 7spate cu tehnologie LED. În plus, forma specifică de bumerang a acestora accentuează linia aerodinamică a maşinii.
UN STIL PE GUSTUL TĂU
Finisajele cromate care încadrează suprafaţa vitrată şi pun în evidenţă lămpile de ceaţă, precum şi jantele din aliaj Diamond Cut acordă o notă specială de eleganţă întregului design.

INOVATIE

NISSAN AROUND VIEW MONITOR

parkassist_smallVizibilitate 360°. Efectuezi orice manevră în siguranţă şi fără efort.
AVERTIZARE UNGHI MORTMartorii luminoşi amplasat pe stâlpii interiori din faţă ai maşinii se vor aprinde dacă un alt vehicul este situat în unghiul mort. În cazul în care decizi să schimbi banda şi semnalizezi această intenţie, iar sistemul detectează prezenţa unui alt vehicul, martorul luminos se declanşează, însoţit de o alertă sonoră.

Pulsar 18ASISTENŢĂ LA FRÂNAREA DE URGENŢĂ
În cazul identificării unui risc de coliziune frontală, se activează un semnal luminos şi sonor. Dacă tu nu vei lua nicio măsură pentru evitarea impactului, semnalul devine din ce în ce mai insistent, ajungând până la declanşarea frânării de urgenţă, pentru a evita impactul sau pentru a reduce posibilele consecinţe ale producerii acestuia.

AVERTIZARE DEPĂŞIRE BANDĂ
In cazul în care schimbi banda fără să semnalizezi, sistemul de avertizare vă atrage atenţia prin intermediul semnalelor sonore şi luminoase.

DETECTARE OBIECTE ÎN MIŞCARE
Asociat sistemului AVM, această funcţie detectează prezenţa obiectelor sau a persoanelor aflate în zona ta de manevră.

9BUTON START&STOP
DEMARAJ RAPID
Urci la bord şi demarezi într-o clipă. Datorită butonului Start/Stop, motorul porneşte la o simplă apăsare, pentru ca tu să deţii controlul la vârful degetelor.

2_mobile_intCOMPUTER DE BORD
Ecranul de 5 inci, situat chiar în spatele volanului, afişează toate informaţiile de care ai nevoie pe traseu: viteză, alertele Nissan Safety Shield şi chiar identitatea apelantului.

CONFORT

CEL MAI MARE SPAŢIU DIN CATEGORIE. PENTRU CONFORT PERFECT

13_mobile_intLuaţi loc şi relaxaţi-vă: beneficiind de o rază la genunchi de 692 mm, PULSAR oferă pasagerilor cel mai bun spaţiu pentru picioare din categorie. Scaunele confortabile şi flexibile vă vor face să iubiţi călătoriile lungi la bordul noului Nissan PULSAR. Interiorul noului PULSAR emană eleganţă şi rafinament, de la grija specială acordată detaliilor, trecând prin finisajele cromate şi până la materialele de calitate. Bucuraţi-vă de confortul acestui interior în care totul inspiră confort şi relaxare.

20PORTBAGAJ MODULABIL
GATA DE DRUM
PULSAR oferă spaţiu record nu doar pentru pasagerii din spate, ci şi la nivelul volumului de încărcare din portbagaj. Vei avea cu tine tot ce ai nevoie pentru drum.Cu o capacitate de 385 litri, care poate ajunge până la 1395 litri cu bancheta în poziţie rabatată, bagajele de vacanţă vor fi floare la ureche.
10TEMPERATURA OPTIMĂ PENTRU FIECARE
Graţie aerului condiţionat automat cu reglare dual-zone. Atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapta îşi pot alege temperatura dorită, cu ajutorul butoanelor amplasate pe consola centrală.

6SISTEMUL NISSAN CONNECT
Noul sistem NissanConnect dispune de multiple funcţii utile, fiind intuitiv în operare graţie ecranului tactil de 5,8 inci, de înaltă definiţie. Acest sistem complet de infotaiment combină optim funcţiile de navigare şi audio, punând la dispoziţie ultimele aplicaţii rezervate până acum telefoanelor inteligente.

PERFORMANŢĂ

EFICIENŢĂ ŞI PERFORMANŢE DOVEDITE MOTORIZĂRI CU EFICIENŢĂ MAXIMĂ

turboengines_bigNoul PULSAR este echipat cu ultimele tehnologii în materie de motorizări.
Versiunea pe benzină DIG-T 115CP vă va suprinde prin nivelul înalt de reactivitate şi dinamism, graţie tehnologiei turbo.
Motorul diesel dCi 110CP este de asemenea echipat cu tehnologia turbo, ceea ce îi oferă un plus de reactivitate.

CONTROL ŞI CONECTIVITATE LA VÂRFUL DEGETELOR
7 (1)
Nissan PULSAR este un concentrat de inovaţii care veghează asupra siguranţei tale şi care îţi permite sa fii conectat cu lumea exterioară atunci când eşti la volan. Te orientezi mai bine pe traseu, parchezi mai uşor, asculţi muzica preferată şi eşti mereu conectat cu prietenii tăi de pe reţelele de socializare, totul cu ajutorul aplicaţiilor îmbarcate (Google, Facebook ) : cu NissanConnect, experienţa la volan se schimbă complet. În plus, pe ecranul TFT de 5 inci sunt afişate informaţiile importante despre sistemele maşinii. Sistemul de deschidere şi demarare Intelligent Key vă permite mai multă libertate de mişcare, pentru şi mai mult confort. Nu îţi rămâne decât să profiţi de toate aceste avantaje.

[Not a valid template]