NOUL NISSAN QASHQAI
Для плеера требуется установить Flash Player

CROSSOVERUL URBAN DE REFERINȚĂ

Inteligența radiază frumuseţe și reproiectarea inteligentă, sofisticată, a crossover-ului urban suprem demonstrează acest lucru. Descoperă dinamismul și stilizarea premium a noului Nissan Qashqai și bucură-te de o experiență la superlativ de conducere în oraș.

QQ2

DESIGN EXTERIOR

UN NOU LOOK ÎNDRĂZNEȚ
Mai stilat și mai sportiv, robust și rafinat, crossover-ul urban numărul unu la nivel mondial se autodepășește cu o serie de evoluții uimitoare de stil.

QQ ex1

Stilizarea a caroseriei completează aspectul al noului Nissan Qashqai, redându-i o poziție elegantă, dar robustă.

QQ ex2Sofisticat și dinamic deopotrivă, designul noului Nissan Qashqai combină un aspect de excepţie cu o aerodinamică eficientă.

QQ ex3Cele trei noi seturi de modele de jante din aliaj, inclusiv aceste jante de 19″, oferă noului Nissan Qashqai un caracter distinctiv.

INTERIOR PREMIUM

Preia controlul cu încredere la noul volan sportiv – într-un confort deplin, aşezat în scaunul îmbrăcat în piele Nappa și echipat cu posibilitatea de ajustare lombară în patru direcţii.QQ int

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

De la NissanConnect la Nissan Safety Shield, Nissan Qashqai îți oferă cele mai performante tehnologii, pentru a avea parte de o experiență la bord confortabilă, în deplină siguranță.

intel 3Forward Emergency Braking (anticipare frânare de urgență) este sistemul ce monitorizează în permanență traficul din fața ta. În cazul unui risc de coliziune cu vehiculul din față, sistemul va emite semnale de avertizare vizuale și sonore. Dacă detectează o coliziune iminentă, vehiculul va frâna puternic pentru a te ajuta să eviți accidentul sau pentru a reduce consecințele  impactului.

intel 6MAȘINA CARE SE PARCHEAZĂ SINGURĂ Mergi, caută locuri de parcare, iar dacă sistemul automat de asistență pentru parcare îți spune că un loc este OK, poziționează-ți Nissan-ul Qashqai în cadrul de referință și activează sistemul automat pentru a obține o parcare perfectă.

intel 1Faruri Bi-LED inteligente cu sistem adaptiv. Acum poți vedea mai departe in plus ai sistemul de asistență pentru faza lungă. Acest sistem aprinde faza lungă a farurilor atunci când ai nevoie de ea și revine la faza scurtă în momentul în care detectează un vehicul în față.

intel 5VEZI TOT, DE JUR-ÎMPREJUR Atunci când este activat sistemul Around View Monitor, șoferul beneficiază de alerte sonore și vizuale la detectarea unui obiect în mișcare în apropierea mașinii.

TEHNOLOGII CONECTATE

Tehnologia avansată NissanConnect îți permite să accesezi sistemele audio, de navigație* și de comunicații pe un ecran color de 7″. Poate comunica direct cu smartphone-ul, astfel încât să puteți să redați muzica preferată wireless, să aflați ultimele noutăți din rețelele sociale și chiar să realizați căutări online.

QQ11

TEHNOLOGII CHASSIS CONTROL

Agil și cu răspunsuri precise la fiecare curbă – mulțumită tehnologiilor Nissan de control al șasiului, noul Qashqai te va face să te îndrăgosteşti şi mai mult de condus.

SUSPENSII PENTRU TOATE TIPURILE DE DRUMURI

Denivelările nu fac față suspensiei îmbunătățite a Nissan Qashqai. Amortizoarele cu pistoane duble și sistemul de suspensie fac ca vehiculul să treacă cu ușurință peste denivelări, indiferent de tipul de drum pe care te deplasezi.

QQ10

GALERIE

[Not a valid template]