NOUL NISSAN X-TRAIL
ECHILIBRUL IDEAL ÎNTRE UN CROSSOVER ȘI UN 4X4

Fără a face vreun compromis între liniile puternice și habitaclul spațios, Noul X-TRAIL îmbină la perfecție modernitatea și robustețea, devenind partenerul ideal în orice aventură. La bordul Noului X-TRAIL, șoferul și pasagerii pot admira peisajul mulțumită acoperișului panoramic cu trapă acționată electric, ce umple habitaclul de lumină. Designul premium și silueta fină nu te vor lăsa indiferent.

    

TEHNOLOGIE AVANSATĂ
RĂMÂI CONECTAT ORIUNDE TE-AI AFLA

Rămâi conectat! Noul sistem NissanConnect este un concentrat de tehnologii: combină la perfecție sistemele audio, de navigație și de comunicare, propunând și aplicații inovatoare. Ecranul tactil de 7″ îl face și mai intuitiv. Cele mai noi aplicații, până acum rezervate numai pentru Smartphone, sunt de acum disponibile și pe NissanConnect. Apreciază latura intuitivă a aplicației Google send-to-car și pregătește-ți dinainte itinerarul pe calculator, apoi trimite-l către Noul X-TRAIL.

NISSAN SAFETY SHIELD

Cu sistemul avansat de siguranță Nissan Safety Shield, tehnologia Nissan veghează asupra ta pe tot parcursul călătoriei: recunoașterea panourilor de semnalizare, alertă la depășirea liniei continue, sistem de frânare automată de urgență, faruri de drum inteligente – aventura este mai sigură ca niciodată.

STĂPÂNEȘTE FIECARE MOMENT ȘI PĂSTREAZĂ CONTROLUL

Grație sistemului All-Mode 4×4-i*, Noul X-TRAIL se adaptează ușor tuturor circumstanțelor. Modul auto supraveghează în permanență condițiile drumului și repartizează automat cuplul în proporție de până la 50% pe roțile din spate. Combinat cu ESP, sistemul poate controla fiecare roată independent. Stăpânește manevrele. Mulțumită sistemului inteligent de asistență la parcare, Noul X-TRAIL te ghidează de fiecare dată la manevre, pentru a îți garanta siguranța și confortul. Sistemul identifică locurile de parcare potrivite pentru vehicul. Odată locul detectat, ghidează direcția vehiculului.

CONFORTUL DE ACASĂ LA VOLAN

Habitaclul Noului X-TRAIL a fost gândit pentru a îmbunătăți confortul de zi cu zi și pentru a optimiza spațiul de călătorie. Cu bancheta culisantă și rabatabilă 60/40 și cu al 3-lea rând de scaune opțional, Noul X-TRAIL îți garantează o flexibilitate optimă. Podeaua inteligentă a portbagajului permite organizarea portbagajului în 9 combinații disponibile. Depozitarea bagajelor e mai ușoară ca niciodată. Noile scaune anti-oboseală aduc un maximum de confort chiar și la drum lung. Portierele spate se deschid la 77°, simplificând instalarea scaunelor pentru copii.

    

Odată rabatate scaunele, podeaua plată permite un spațiu maxim de depozitare. Al doilea rând de scaune poate culisa pentru a face mai mult loc, iar spațiul de depozitare poate fi împărțit în zone superioare și inferioare printr-o modulare simplă a portbagajului.

Profită astfel de un habitaclu spațios, confortabil și funcțional.

GALERIE