Nissan spune „multumesc pentru miliard” proprietarilor LEAF

127352_1_5

Compania  Nissan anunță, că în conformitate cu datele sistemului  CarWings, proprietarii electromobilelor LEAF au parcurs, în total,  distanța impresionantă de un miliard de kilometri, ”economisind” peste 180 mln. kilograme   emanații de СО2.

Acest rezultat neverosimil  a fost posibil în mai puțin de 4 ani de comercializare a automobilului  LEAF – unul dintre primele electromobile  de larg consum, produse în serie. În prezent LEAF este cel mai vândut electromobil din istorie. Astăzi în lume sunt deja cumpărate peste 147000 LEAF, 31000 dintre acestea – în Europa.

Grație noului sistem CarWings, utilizat în cazul  LEAF, compania  Nissan are posibilitatea să obțină date exacte despre parcursul fiecărui  LEAF, înregistrat în sistemul CarWings din сlipa primelor vânzări efectuate. Compania    Nissan înregistra aceste date on-line și antrena proprietarii de automobile în procesul de filmare a spoturilor video festive.

Paul Willcox, șeful Nissan Europe, a spus: „Scopul nostru era proprietarii de  Nissan LEAF, înregistrați în sistemul CarWings, să parcurgă, în  total, un miliard de kilometri în ianuarie,2015, iată de ce suntem fericiți să raportăm  că scopul dorit a fost atins anticipat. Mulțumim fiecărui proprietar de    Nissan LEAF pentru contribuția lui la atingerea acestui record„.

„Nissan LEAF a fost primul în istorie electromobil de serie pentru familie,  iar conform indicelui de satisfacție a clienților a devenit cel mai bun în toată gama de automobile   Nissan. Acest impresionant parcurs demonstrează, că multor proprietari de automobile  LEAF le-a plăcut să ”depene kilometri” cu electromobilul lor, savurându-i avantajele  – liniștea și mișcarea inofensivă „.

Această performanță extraordinară reflectă succesul Nissan LEAF și confirmă poziția de lider a companiei pe piața electromobilelor. Nissan își menține în continuare pozițiile de lider, începând producerea  celui de-al doilea electromobil al său   – e-NV200 – un furgon urban compact  cu 0 emanații nocive.