Nissan Qashqai a devenit SUV 2015 in SUA

Nissan_X_Trail_2015_Performance

Nissan Qashqai a obținut premiul «SUV a.2015 în America» al Federación Interamericana de Periodistas del Automóvil (Federația americană a jurnaliștilor publicațiilor automobilistice) .
Cel mai important, în America, premiu pentru crossovere i-a fost conferit noului Nissan Qashqai de către jurnaliștii din SUA, Argentina; Bolivia, Brazilia, Chili, Columbia, Costa-Rica, Republica Dominicană, Ecuador, Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto-Rico, Uruguay și Venezuela.

Plus la Nissan Qashqai în topul primilor 10 crossovere din America au intrat noile Nissan Pathfinder și Nissan X-Trail.

La ceremonia de înmânare a premiului, Hose Roman, director executiv Nissan în America Latină și Caraibe, a spus: «Noul Nissan Qashqai a obținut acest premiu important pentru designul curajos și tehnologiile avansate, nemaifolosite la automobilele de pe acest segment. Ne pare bine că Nissan Qashqai a fost primit de jurnaliști și clienții noștri la fel de bine, ca și în toată lumea».

Unul dintre principalele premii automobilistice ale Americii a înfrumusețat bogata colecție din palmaresul Nissan Qashqai, care conține asemenea premii prestigioase, ca : «Volanul de Aur – 2014» în Polonia, «Automobilul anului», «Cel mai sigur automobil» și «Cel mai bun automobil pentru familie» în Letonia, «Automobilul anului» în Australia, «Automobilul anului – 2014» în versiunea revistei britanice What Car? și «Cel mai bun crossover» în versiunea revistei britanice Auto Express.

Plus la aceasta, Nissan Qashqai este unul dintre principalii pretendenți la cel mai prestigios trofeu automobilistic în Europa – «Automobilul anului».

sursa: www.autoconsulting.com.ua