Shiro Nakamura, vicepreședinte-senior Nissan Motor Co. în probleme de design, a primit un premiu de prestigiu

Shiro Nakamura, vicepreședinte-senior Nissan Motor Co  în probleme de design, a primit un premiu de    prestigiu – „Grand Prix du Design”, – un premiu special, inițiat de jurnaliștii celor mai influente mijloace de informare în masă din Franța, specializate în design. Membrii juriului au menționat, că   „Grand Prix du Design” i-a fost conferit lui Nakamura-san în semn de  recunoaștere publică a  realizărilor deosebite ale lui pe parcursul carierei de 40 de ani.

128907_1_5 (2)

La ceremonia de înmânare a premiului Shiro Nakamura a spus:  «Sunt recunoscător juriului pentru prestigiosul premiu, însă,  de facto, acest premiu aparține întregii mele echipe și eu simt că îl primesc  în numele ei. Sunt foarte mândru de echipa mea și de realizările ei, care reflectă devotamentul și pasiunea pentru designul automobilistic».
Shiro Nakamura, fiind specialistul principal în probleme de design la Nissan Motor Co, este responsabil pentru designul tuturor automobilelor  Nissan, Infiniti și Datsun.
Ceremonia de decorare a lui Nakamura-san a avut loc în incinta renumitei Case a Invalizilor din Paris, unde   Nissan și-a demonstrat conceptele IDX Freeflow, nominalizat la categoria «Cel mai frumos automobil al anului – 2015», și Infiniti Q80.