100% ELECTRIC

TEHNOLOGII COMPLET NOI:

E-PEDAL ȘI PROPILOT

100% ELECTRIC

PREGĂTEȘTE-TE PENTRU ACCELERARE INSTANTANEE, AUTONOMIE EXTINSĂ ȘI DISTRACȚIE FĂRĂ SFĂRȘIT. CU NOILE TEHNOLOGII INTELIGENTE NISSAN, NOUL NISSAN LEAF 100% ELECTRIC TE VA DUCE ORIUNDE ÎNTR-UN MOD PUR ȘI SIMPLU UIMITOR.

 

NOUL NISSAN LEAF 100% ELECTRIC, ZERO EMISII

Simte emoția accelerării instantanee și mergi oriunde, mai departe, fără să mai oprești pentru a alimenta cu carburant. Experimentează un mod de a conduce mai inteligent, mai sigur și mai ușor, ce îți va da încredere și te va fascina. Fă schimbarea cu Noul Nissan LEAF, cel mai avansat vehicul electric de pe șosea.

 

 


SIMTE EMOȚIA PERFORMANȚEI PURE CU TEHNOLOGIA E-PEDAL

E-PEDAL

Accelerezi, frânezi sau oprești complet cu o singură pedală.Tehnologia fără efort e-Pedal este exact ceea ce ai nevoie la Noul Nissan LEAF. Este simplă, distractivă și îți oferă și mai mult control.

Descoperă e-Pedal >

ÎȚI OFERĂ AJUTOR ORI DE CÂTE ORI AI NEVOIE

PROPILOT

Activează Nissan ProPILOT și te va menține în centrul benzii de circulație, îți va arăta unghiurile pe care nu le vezi, va accelera, va încetini și te va ajuta în traficul aglomerat și pe drumurile cu o singură bandă de circulație.

Descoperă ProPILOT >

VEZI MAI MULTE ÎN JURUL TĂU

PARCAREA PROPILOT

Uită de parcare și lasă tehnologia ProPILOT Park să facă munca pentru tine. Fără ajutorul mâinilor sau al picioarelor – stai relaxat și bucură-te de priveliște. Cu Noul Nissan LEAF parcarea devine un spectacol la care tu ești invitatul special.

Descoperă ProPILOT Park >

PREGĂTEȘTE-TE PENTRU O NOUĂ EXPERIENȚĂ

MAȘINA CARE ȘTIE EXACT CE ARE DE FĂCUT

Nissan Intelligent Mobility îți transformă relația pe care o ai cu mașina ta. Imaginează-ți o mașină ce folosește o singură pedală să accelereze, să decelereze și să oprească, se parchează perfect singură și te ajută să te protejezi de orice risc din jurul tău. Cu o suită nouă de caracteristici Nissan Intelligent Mobility, Noul Nissan LEAF transformă o călătorie normală în una senzațională.


CĂLĂTOREȘTI ORIUNDE ÎNTR-UN MOD UIMITOR

PERFORMANȚE DEOSEBITE PENTRU NOUL NISSAN LEAF

Încărcarea nu a fost niciodată mai rapidă și mai ușoară. Datorită timpului de încărcare al Noului Nissan LEAF și datorită noii sale baterii cu capacitate mai mare, o singură încărcare te duce mai departe decât ai fi crezut.

Explorează

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ PE DRUM

DE LA 20% LA 80% ÎN 60 DE MINUTE*

Conectează-te la stațiile de încărcare rapidă CHAdeMO și poți încărca de la 20% la 80% în 60 de minute*.

*Timpul depinde de condițiile de încărcare, incluzând tipul de încărcător rapid și starea acestuia, temperatura și dimensiunea bateriei, precum și temperatura ambientală la punctul de utilizare.

Timpul indicat corespunde încărcării cu un încărcător rapid tip CHAdeMO. Vehiculele electrice Nissan au un sistem de siguranță la încărcare care protejează bateria în timpul sesiunilor repetate de încărcare rapidă într-o perioadă scurtă de timp. Perioada de timp necesară în cazul încărcărilor rapide succesive poate fi mai mare, dacă temperatura bateriei activează sistemul de siguranță al bateriei la încărcare.

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ ACASĂ

REÎNCARCĂ ÎN 7,5 ORE* CU WALLBOX

Utilizînd un Wallbox de 7kW poți încărca noul tău Nissan LEAF în mai puțin de 7,5 ore**.

**Timpul depinde de condițiile de încărcare, incluzând tipul de încărcător rapid și starea acestuia, temperatura și dimensiunea bateriei, precum și temperatura ambientală la punctul de utilizare.

DESIGN SENZAȚIONAL

O NOUĂ ÎNFĂȚIȘARE, MAI ÎNDRĂZNEAȚĂ

Are factorul wow, de la habitaclu uimitor cu accente în culoarea albastru, până la plafonul cu linii fluide și partea frontală îngustă cu grila în formă de V de culoare albastru translucid. Descoperă designul dinamic al noului model Nissan LEAF.

Explorează designul


TRĂIEȘTE ȘI CONDU CONECTAT

TEHNOLOGII INTERCONECTATE

Rămâi conectat în mișcare prin integrarea perfectă a smartphone-ului și prin informații personalizabile despre călătoria ta. Totul este mai inteligent și mai distractiv cu noul Nissan LEAF.

APLICAȚIA

NISSANCONNECT EV

APELURI HANDS-FREE

BLUETOOTH

MUZICĂ ȘI ÎNCĂRCARE

PORT USB

 
 

DESCHIDERE FĂRĂ CHEIE ȘI BUTON DE START

Intră în Noul tău Nissan LEAF, apasă butonul de pornire și demarează. Totul este atât de simplu cu Nissan Intelligent Key în geanta sau buzunarul tău.

Explorează

 
 

O INIȚIATIVĂ PENTRU SUSTENABILITATE

La Nissan, noi credem într-un viitor durabil și suntem convinși că acesta se va concretiza numai dacă acționăm în prezent. De aceea, suntem lideri în domeniul soluțiilor de mobilitate electrică, pentru a modela orașele inteligente și pentru a crea un viitor mai bun astăzi.

VEHICULE ELECTRICE NISSAN

Alătură-te revoluției electrice. Începe astăzi să conduci mașina viitorului. Gama Nissan de pionierat de mașini și vehicule utilitare100% electrice, oferă performanțe top de clasă și tehnologie de ultimă generație, permițându-ți să te bucuri de o călătorie cu zero emisii.

Descarcă broșura