PENTRU MAI MULTE AVENTURI ÎN FAMILIE

NOUL X-TRAIL

Pret de la 28,900€

design

 

Designul și aventura merg mână în mână

Se face imediat remarcat datorită farurilor LED elegante și impunătoarelor guri pentru fluxul de aer din partea frontală. Nissan X-Trail are un aspect la fel de avansat ca și tehnologia pe care se bazează. Aventuros. Captivant.

+ DESCOPERĂ MAI MULTE

SPATIU INTERIOR

 

Autovehiculul electrificat cu 5 sau 7 locuri, cu spațiu pentru toți și toate

Cu locuri pentru până la 7 persoane vă luați la revedere de la certurile privind cel mai bun loc. Rămâiconectat utilizând porturile USB din față și spate și aranjezi cu ușurință zona de încărcare pentru a se potrivi aventurii tale, cu plăcile inovatoare pentru bagaje, ce oferă până la 16 configurații de depozitare. Privește cât de spațios este interiorul!

+ AFLĂ MAI MULTE

 • 1/3 : PÂNĂ LA 35 INCI DE INFOTAINMENT

  Urmărește indicațiile pe un ecran de bord complet digital de 12,3”, pe ecranul 12,3” al sistemului NissanConnect și primește avertizări pe afișajul de pe parbriz de 10,8”.

 • 2/3 : ASISTENȚĂ LA CONDUCERE PROPILOT — ÎNTOTDEAUNA PE DRUMUL CEL BUN

  Sistemul de asistență ProPILOT [*] este conectat acum cu sistemul de navigare, permițându-ți să adaptezi conducerea la numeroase situații din trafic.

 • 3/3 : SISTEM INTELIGENT CU VEDERE LA 360 DE GRADE

  Parchează mai ușor cu o vedere la 360 de grade a perimetrului din jurul mașinii, cu imagini din față, spate și bordurile laterale afișate pe ecranul divizat și alerte privind obiectele aflate în mișcare în apropiere

ASSISTENTA LA CONDUS

 

Tehnologia de vârf dă o mână de ajutor

Nissan Intelligent Mobility te face să te simți confortabil și conectat, bucurându-te de călătorie. Condu cu o mai mare încredere știind că ai un asistent de încredere în momentele dificile.

+ DESCOPERĂ MAI MULTE

 • 1/3 : X-TRAIL Acenta

  Cheie inteligentă, afișaj NissanConnect de 8 inch, Wireless Apple carplay, Sistem Inteligent de frânare de urgență, Cameră video si senzori de parcare, sunt doar câteva dintre dotările excelente pe care le are această versiune.

 • 2/3 : X-TRAIL N-Connecta

  ProPILOT cu Navi-LINK, Ecran de 12,3 inch pe panoul de instrumente, Head up display (afișaj pe parbriz de 10,8 inch), Around View Monitor (4 camere video) — un nou standard de confort. Această versiune îți oferă o încredere deplină.

 • 3/3 : X-TRAIL Tekna

  Sistem audio BOSE® cu 10 difuzoare, Tapiterie scaune din piele, Ornamente din lemn. Această versiune propune un maxim de confort și tehnologii la cel mai înalt standard.

VERSIUNI ȘI SPECIFICAȚII

 

Toate versiunile Noului X-TRAIL

Află ce versiune ți se potrivește cel mai bine

+ Pret si Configuratii

 

e-POWER. Experiență electrificată unică, fără conectare la priză

Nissan e-POWER reprezintă o tehnologie electrică unică, ce include un motor pe benzină cu un consum redus de carburant, care încarcă o baterie. Rezultatul este o conducere cu răspuns prompt și un nivel mai redus de zgomot, fără a fi nevoie de conectarea autovehiculului la o sursă electrică sau de reîncărcare. Este disponibilă și ca e-4ORCE AWD, oferindu-ți și mai multă putere și o manevrare mai stabilă. Ambele tehnologii îți permit o experiență de condus asemănătoare celei oferite de un vehicul electric, doar că fără cutia de viteze. Tehnologiile unice cu care este prevăzut Nissan X-Trail oferă o performanță mult mai ridicată în comparație cu un autovehicul hibrid standard.

Afla mai multe

 • 1/3 : Pachet Stilizare exterioară

  Adaugă un look distinctiv.

 • 2/3 : Pachet Tractare

  Adaugă puțină aventură în familie. Ia și un pachet de tractare, o rulotă sau o barcă.

 • 3/3 : Pachet protecție

  Bucură-te de un confort sporit, păstrând în același timp interiorul Noului X-TRAIL protejat.

 • 4/4 : Tehnologii de conducere asistată și siguranță

  O suită completă de tehnologii care privesc în jurul tău.

ACCESSORII

 

Pune-ți amprenta personală

Arată inteligent, mergi mai departe! Cu designul lor unic, accesoriile lifestyle create pentru X-TRAIL sunt perfecte pentru viața de oraș sau pentru o ieșire în familie.

+ AFLĂ MAI MULTE

 

Apple Carplay și Android Auto

Rămâi conectat cu ușurință prin Wi-Fi integrat în autovehicul, ce permite conectarea mai multor dispozitive, precum și porturi USB-A și USB-C în față și în spate. De asemenea, X-Trail reduce prezența cablurilor prin Apple CarPlay wireless, încărcarea wireless fiind opțiunea perfectă pentru smartphone-ul tău compatibil. Android Auto este și el disponibil, dar printr-o conexiune prin cablu.

PASUL URMĂTOR