UN CROSSOVER COUPE
ÎNCEPE
TRANSFORMAREA
NISSAN JUKE

DE LA

19 900 €

Design

ATLETIC &
SEDUCĂTOR

CELE MAI NOI

TEHNOLOGII

CONDUS

SPORTIV

 

NISSAN JUKE – UN CROSSOVER COUPE BY NISSAN


UN TREND-SETTER PRIN DEFINIŢIE

Încă de la prima versiune, Nissan JUKE a revoluţionat prin designul nonconformist și stilul unic. Însă, acum, noul Nissan JUKE este pregătit încă o dată să impună un nou standard în segmentul crossover-elor compacte.

 

O SILUETĂ COUPE SEDUCĂTOARE

Linii distinctive, lumini inteligente, design impunător, jante de aliaj de 19″” și un plafon cu accente sportive. Te fascinează prin aerodinamica sporită pentru un consum optimizat și ținuta elegantă. Călătoriile sunt mai plăcute ca niciodată!

NOUA SEMNĂTURĂ LUMINOASĂ NISSAN

Este adevărat! Un design unic pe care doar noul JUKE putea să îl surprindă. Luminile LED se apropie foarte mult de lumina naturală, sporind vizibilitatea pentru șofer.

DESIGN ICONIC PENTRU BLOCUL OPTIC SPATE

Farurile LED spate cu design „Bumerang” subliniază noua identitate luminoasă Nissan. Luminile LED te fac mai vizibil în trafic și conferă totodată un plus de eleganță și stil. Eleron spate, nu numai că adaugă un plus de personalitate, dar îmbunătățește și aerodinamica noului Nissan JUKE.

SPAȚIUL TĂU PERSONAL

Designul revoluționar al noului Nissan JUKE se reflectă și la interior unde regăsim influența și atmosfera unui cockpit. De la finisaje de înaltă calitate până la comenzile intuitive, noul Nissan JUKE pune în centrul aventurii performanța. Tehnologia avansată îţi este la îndemână. Difuzoarele integrate în tetiere și sistemul audio transformă incinta într-o sală de concert. Scaunele sport care urmăresc linia corpului te țin în siguranță. Și, desigur, este atât de spațios, de aerisit și oferă maximă vizibilitate!

VEZI CÂT DE SPAȚIOS ESTE

TOT CE AI NEVOIE LA DISPOZIȚIA TA

Tehnologie la comanda ta. Noul Nissan JUKE este echipat cu un ecran tactil de 8″”, un adevarat hub de comunicare care te ține informat, în control și conectat cu lumea înconjurătoare.

CHIAR SUB OCHII TĂI

Concentrat la călătorie. Cu Advanced Drive-Assist Display toate informațiile de care ai nevoie, inclusiv computerul de bord, navigația, comenzile audio și multe altele se află într-un singur loc, ușor de accesat și de urmărit, pentru a nu te împiedica să fii atent la drum.

SCAUNE SPORT TIP MONOFORM CU INCINTE ACUSTICE INTEGRATE ÎN TETIERE, SISTEM AUDIO BOSE® PERSONAL®

Bucură-te ca niciodată de calitatea sunetului. Incintele acustice încorporate în tetiere pentru șofer și pasagerul din faţă, redefinesc experiența audio la bord și aduc muzica mai aproape, ca într-o sală de concert. Este bine de știut ca scaunele sport sunt atât de confortabile încât nu îți vei mai dori sa pleci din noul tău JUKE.

ȚINE-MĂ INFORMAT

INTERESAT DE NOUL NISSAN JUKE?


INTEGRARE INTELIGENTĂ

MEREU CONECTAT LA LUMEA TA

Stilul tău de viață este dinamic, 24/7. Noul Nissan JUKE este echipat să țină pasul cu tine. NissanConnect folosește cele mai noi tehnologii și aplicații precum Apple CarPlay, Google Home și chiar Wi-Fi pentru a te ține permanent informat și a-ți asigura un plus de confort. Integrarea inteligentă te menține conectat de lumea din jurul tău indiferent de viteza cu care se întâmplă totul.

 
 

CONECTIVITATE

Imaginează-ți că ai urcat în noul tău Juke și muzica preferată este selectată, navigația este pregătită și mesajele sunt gata pentru a fi citite. Acesta este noul mod de a rămâne permanent conectat. Apple CarPlay sau Android Auto conectează smartphone-ul tău la drum pentru o călătorie mai sigură și mai plăcută. Noul Nissan JUKE poate performa inclusiv ca hotspot Wi-Fi, pemițându-ți să fii conectat și la alte dispozitive.

SERVICII NISSANCONNECT

Smartphone-ul întâlnește mașina inteligentă. Cu NissanConnect ești în control și ai acces facil și la aplicațiile favorite. Opțiunile sunt nenumărate. De la apelul automat de urgență în caz de accident până la controlul de la distanță a mașinii. Ai uitat unde ai parcat? Poți opri claxonul sau închide luminile de orinde te-ai afla. Sau poți folosi opțiunea de localizare a mașinii. Sau poți conecta noul tău Nissan JUKE prin Google Home.

CONDUS INTELIGENT

TEHNOLOGIE PENTRU VIITOR

Nissan Intelligent Mobility îți oferă opțiuni noi de mobilitate. La bordul noului Nissan JUKE, ești mai încrezător și mai conectat cu lumea din jurul tău.

VIITORUL SE ÎNTÂMPLĂ ACUM

TEHNOLOGIA PROPILOT

Cu tehnologia Nissan ProPilot, experiența de condus trece la nivelul următor. Disponibilă pe modele cu transmisie DCT, te asistă permanent, monitorizând traficul. Tu doar conduci așa cum faci mereu, dar acum știi că noul Nissan JUKE este gata să intervină la frânare, la virare sau la accelerare, pentru ca tu să rămâi în siguranță, pe banda potrivită și în control atunci când ai putea fi în pericol.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

SISTEME AVANSATE DE SIGURANȚĂ ȘI ASISTENȚĂ LA CONDUS

În orice activitate cotidiană este plăcut și confortabil să ai ajutor. De la recunoșterea semnelor rutiere, la semnalizarea mașinilor din unghiul mort, până la atenționarea în cazul bicicliștilor sau a pietonilor care pot apărea pe neașteptate în drumul tău, te poți baza pe noul Nissan JUKE.

Stai aproape pentru mai multe informații

MONITOR INTELLIGENT AROUND VIEW

PARCHEAZĂ CA UN PROFESIONIST

Te simți incomodat de spațiile de parcare prea înguste? Tehnologia Around View Monitor dispune de un sistem de camere video ce oferă o vizibilitate panoramică 360° a mașinii tale, cu focalizare selectabilă pe partea din față, din spate și la bordură, pentru a te ajuta să parchezi cu încredere și cu mare precizie.

INTERESAT DE NOUL NISSAN JUKE?

ȚINE-MĂ INFORMAT

PROGRAMEAZĂ TEST DRIVE


CONDUS INTELIGENT

ACCELEREAZĂ BĂTĂILE INIMII

Așează-te în scaunul sport, prinde în mâini volanul în formă de „D”, de tipul celor din competițiile de motorsport și pregătește-te de acțiune. Te poți baza pe reactivitatea motorului turbo, asociat transmisiei automate DCT fiabilă și performantă. Suspensia sport precisă și șasiul stabil reprezintă un avantaj în plus.

TE VA ÎNCÂNTA

Indiferent unde te duc drumurile zilnice, este atât de plăcut să te afli la volanul noului JUKE. De la răspunsul prompt al motorului turbo cu greutate redusă, la schimbarea rapidă a treptelor, de la șasiul din oțel rigid, foarte robust, la direcția și suspensia sport, noul Nissan JUKE se manevrează cu mare ușurință. Adaugă tehnologii și moduri de conducere care maximizează precizia manevrelor și verifică zâmbetul care îți va apărea cu siguranță pe față!

SELECTEAZĂ MODUL DE CONDUS

Selectează „ECO” pentru o eficiență sporită a consumului de combustibil, „Standard” pentru cel mai bun echilibru între eficiența consumului de combustibil și performanță sau „Sport” pentru maximă emoție.

TRANSMISIE DCT CU PADELE

Experimentează performanța excepțională a transmisiei automate în 7 trepte sau schimbarea promptă a treptelor cu ajutorul padelelor, pentru o experiență de condus mai atractivă și mai antrenantă.

DESCOPERĂ MAI MULTE DESPRE PERFORMANȚA CONDUSULUI NOULUI JUKE

MAI MULTE DESPRE PERFORMANȚA OPTIMIZATĂ


PERSONALIZARE

UN STIL UNIC

Un singur lucru este mai interesant decât noul Nissan JUKE și acesta este noul TĂU Nissan JUKE. Noul model Nissan JUKE N-Design oferă o personalizare maximă în interior și în exterior, plus roți de 19″” și un plafon elegant în două nuanțe. Exprimă-ți personalitatea si fii tu însuți mai mult ca niciodată.