THE ULTIMATE CROSSOVER

NOUL NISSAN QASHQAI

Pret de la 25,900€

design

 

O Super Evolutie

În 2007, Nissan a inventat crossover-ul prin amestecul său de compactitate hatchback și practic SUV. Și acum, întâlnim Noul Qashqai. Cu o poziție îndrăzneață, iluminări LED puternice și jante masive din aliaj, toate într-un corp compact aerodinamic, Qashqai aduce din nou o nouă viziune.

+ DESCOPERĂ MAI MULTE

SPATIU INTERIOR

 

Practic poate fi și atractiv

Te poți instala confortabil în scaunul cu piele premium moale, matlasată și poți activa opțiunea de masaj pentru scaunele șoferului și al pasagerului. Lasă-te captivat de afișajul digital personalizabil și de conectivitatea avansată . Privește cât de spațios este interiorul!

+ AFLĂ MAI MULTE

 • 1/4 : ECRAN 12.3” Full TFT

  Cu diferite opțiuni personalizabile, display-ului de bord de 12,3” complet digital îți permite să adaptezi afișajul la stilul tău personal.

 • 2/4 : 10.8’’ Display tip Head-Up (HUD)

  HUD afișează informații precum indicațiile de limitare a vitezei în câmpul vizual al șoferului, printr-o proiecție a imaginii pe parbriz.

 • 3/4 : ProPILOT cu Navi-Link (2)

  Îți ușurează deplasarea, menținând distanța prestabilită și te ajută să te menți centrat pe banda ta.

 • 4/4 : ehnologii de siguranță și conducere asistată

  O paletă complexă de tehnologii care lucrează pentru tine.

ASSISTENTA LA CONDUS

 

Tehnologia de vârf dă o mână de ajutor

Nissan Intelligent Mobility te face să te simți confortabil și conectat, bucurându-te de călătorie. Condu cu o mai mare încredere știind că ai un asistent de încredere în momentele dificile.

+ DESCOPERĂ MAI MULTE

MOTORIZĂRI

 

Putere inteligentă pentru o lume în schimbare

Experimentează senzația inedită de conducere a noului Qashqai, care propune în gamă două noi grupuri motopropulsoare. Noul sistem cu tehnologie mild hybrid oferă o eficiență sporită. Iar noul Qashqai cu inovatorul e-POWER combină tehnologia vehiculelor electrice cu familiaritatea și confortul unui motor termic. Rezultatele: accelerația instantanee, confort de neegalat în rulare și deplasare silențioasă specifică unui vehicul electric.

+ AFLĂ MAI MULTE

 • 1/5 : Qashqai Visia

  Sisteme și tehnologii avansate de siguranță, panou de instrumente cu ecran TFT color de 7 inch, faruri bi-LED, selector mod conducere, Cruise Control Inteligent, Hill start assist. Această versiune nu te va lasa indiferent

 • 2/5 : Qashqai Acenta

  Cheie inteligentă, afișaj NissanConnect (A-IVI) de 8 inch, wireless Apple carplay, cameră video pentru marșarier și sistem de climatizare cu două zone, sunt doar câteva dintre dotările excelente pe care le are această versiune.

 • 3/5 : Qashqai N-Connecta

  Ecran TFT de 12,3 inch pe panoul de instrumente, ecran NissanConnect 9 inch cu servicii conectate, Around View Monitor și un nou standard de confort. Această versiune îți oferă o încredere deplină.

 • 4/5 : Qashqai Tekna

  ProPILOT cu Navi-LINK, Head up display (afișaj pe parbriz de 10,8 inch), sistem audio BOSE® cu 9 difuzoare, Faruri full LED cu Asistență Adaptivă Fază Lungă și conectivitate excelentă. Această versiune propune un maxim de confort și tehnologii la cel mai înalt standard.

 • 5/5 : Qashqai Tekna+

  Scaune cu tapițerie din piele moale matlasată cu functie de masaj pentru scaunul sofer și pasager față, memorare poziție scaun și oglinzi asociată cheii inteligente și toată tehnologia și conectivitatea pe care o dorești la bord. Această versiune le are pe toate.

VERSIUNI ȘI SPECIFICAȚII

 

Toate versiunile Noului Qashqai

Descoperă versiunile Noului Nissan Qashqai, motorizările și echipamentele disponibile.

+ Pret si Configuratii

 

Aflați ce versiune este cea mai potrivită pentru dvs

Compară versiunile disponibile pentru Noul Nissan Qashqai și alege-o pe cea care ți se potrivește.

COMPARA

 • 1/3 : Pachet Stilizare exterioară Elegance

  Adaugă un look distinctiv cu tușe elegante cromate.

 • 2/3 : Pachet Tractare

  Adaugă puțină aventură în familie. Ia și un pachet de tractare, o rulotă sau o barcă.

 • 3/3 : Pachet protecție

  Bucură-te de un confort sporit, păstrând în același timp interiorul Noului Qashqai protejat.

 • 4/4 : Tehnologii de conducere asistată și siguranță

  O suită completă de tehnologii care privesc în jurul tău.

ACCESSORII

 

Pune-ți amprenta personală

Arată inteligent, mergi mai departe! Cu designul lor unic, accesoriile lifestyle create pentru Qashqai sunt perfecte pentru viața de oraș sau pentru o ieșire în familie.

+ AFLĂ MAI MULTE

 

Simplifică-ți viața cu NissanConnect!

Instalează aplicația NissanConnect Services pe telefonul tău smart pentru a accesa serviciile de control de la distanță, alertele inteligente, localizarea vehiculului, navigarea Door-to-Door până la destinația finală, Istoricul și analiza călătoriilor parcurse și multe altele.

 

Conectivitate Avansată

Uită de cablurile încâlcite prin vehicul. Așază telefonul tău smart în spațiul special cu încărcare prin inducție și conectează-te la Noul tău Qashqai utilizând funcționalitatea Apple CarPlay® wireless [2]. Porturile USB-A și USB-C amplasate în spatele consolei sunt la îndemâna tuturor pasagerilor astfel încât toată lumea se poate bucura de călătorie

PASUL URMĂTOR